Νίκος Κουρής: Παντρεύτηκε ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη με την ηθοποιό Γωγώ Φάκου
Showbiz

Νίκος Κουρής: Παντρεύτηκε ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη με την ηθοποιό Γωγώ Φάκου

  Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό Γωγώ Φάκου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, έχοντας κοντά του στενούς φίλους και συγγενείς.

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7/1 με κουμπάρους την Μαρία και τον Τάσο Βουτσά σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

«Με δόξα και τιμή… κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!!Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας… Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!» έγραψε η νύφη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CnMJeY4J2Y_

Ενώ σε άλλη ανάρτησή της τόνισε:

Ενώ, υπογράμμισε: Εμείς τα κάναμε όλα διαφορετικά κι αυτό έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο μας...ο γαμπρός ήταν παρόν στις ετοιμασίες της νύφης, μου φόρεσε αυτός τα παπούτσια και πήγαμε μαζί στην εκκλησία.. Φυσικά είχαμε μείνει μαζί το προηγούμενο βράδυ κ σ όλη την προετοιμασία του γάμου, επιλέξαμε μαζί νυφικό, κοστούμι κτλ...Εξ άλλου αυτό το " μαζί " καρδιάς, απ’ την πρώτη μέρα ήταν που μας οδήγησε εδώ ή μάλλον το είναι αδύνατον μην είναι "μαζί"… καλημέρα.»

https://www.instagram.com/p/CnOWiEVsENt
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved