Τίμος Ζαχαράτος: Η αδερφή του παντρεύτηκε και δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα!
Showbiz

Τίμος Ζαχαράτος: Η αδερφή του παντρεύτηκε και δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα!

Παντρεύτηκε η αδερφή του Τίμου Ζαχαράτου και δημοσίευσε μοναδικά στιγμιότυπα από αυτή τη χαρούμενη στιγμή.

Ο σεφ, ο οποίος και φέτος μαγειρεύει στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του τη μέρα που παντρεύτηκε η αδερφή του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram υπέροχες εικόνες από τον γάμο.

Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του που φορά κοστούμι και κρατά το χέρι του ανιψιού του και σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Σήμερα παντρεύουμε την αγαπημένη μου αδερφή και την αγαπημένη θεία του Γιαννάκη! Υγεία και αγάπη σε όλους από καρδιάς!»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Τίμος Ζαχαράτος σε συνέντευξή του είχε πει: «Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας, η μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου. Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.» Και για τις δυσκολίες που πέρασε, είχε πει: «Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών. Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω».

Δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα από τον γάμο της αδερφής του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved