Νίκος Δρούκας: Χαμογελά ξανά μετά την περιπέτειά του ο γνωστός φωτορεπόρτερ - Το πάρτι γενεθλίων του
Showbiz

Νίκος Δρούκας: Χαμογελά ξανά μετά την περιπέτειά του ο γνωστός φωτορεπόρτερ - Το πάρτι γενεθλίων του

Χαμογελά ξανά ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον καθήλωσε για αρκετό καιρό στο κρεβάτι, γεγονός που τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. 

Το χειρουργείο που είχε κάνει το περασμένο Φθινόπωρο δεν του επέτρεπε να εργάζεται μέχρι να αναρρώσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Τελικά, τα κατάφερε, έγινε απόλυτα καλά και με τη στήριξη καλών του φίλων και άλλοτε συνεργατών κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα γιόρτασε με καλούς φίλους τα γενέθλιά του στο Goya Gastrobar, το οποίο ανήκει στον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια υπήρξε μία από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του όσο καιρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και τον βοήθησε.

Μάλιστα, εκείνη βρέθηκε πίσω από την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του στο οποίο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων το μοντέλο Μαριάννα Μπαφίτη, η personal trainer Κατερίνα Κικίλια και η σχεδιάστρια κοσμημάτων και μοντέλο Ραφαηλία Φερμάνη.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved