Μελίνα Νικολαΐδη: Στηρίζει τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και αυτό είναι το μήνυμά της
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Στηρίζει τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και αυτό είναι το μήνυμά της

Ένα μήνυμα στήριξης στον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έστειλε η Μελίνα Νικολαΐδη με τον οποίο εδώ και λίγο διάστημα είναι σε σχέση.

O Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έπαιζε αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ και δεν μπόρεσε η Μελίνα Νικολαΐδη να είναι κοντά του και του έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τα social media.

melina-alexandros.jpg

Η Μελίνα έκανε repost το story της κοινής τους φίλης, Ευαγγελίας Τσιορλίδα, που βρίσκεται στο γήπεδο και απεικονίζει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έγραψε: «Η αγάπη μου».

Ο personal trainer έκλεψε την καρδιά της κόρης της Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και εδώ και λίγους μήνες διατηρούν σχέση.

Συγκεκριμένα, οι δύο νέοι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για το Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της!

Η 19χρονη είναι φοιτήτρια και ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer και μάλιστα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, είδαμε και την Δέσποινα Βανδή να κάνει προπόνηση μαζί του, γεγονός που αποδεικνύει πώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Και μπορεί η Μελίνα να έφυγε για το εξωτερικό, όμως παραμένουν αχώριστοι, καθώς πηγαινοέρχονται για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved