Γιάννης Γαλανούλης: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη που «έφυγε» στα 48 του χρόνια
Showbiz

Γιάννης Γαλανούλης: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη που «έφυγε» στα 48 του χρόνια

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας στον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη που «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά στα 48 του χρόνια.

Ο σκηνοθέτης και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών.

Ο Γιάννης Γαλανούλης ήταν στο παρελθόν σκηνοθέτης της εκπομπής του Star «Ο τροχός της τύχης».

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε» έγραψε χαρακτηριστικά, ο Πέτρος Πολυχρονίδης κάνοντας γνωστά τα δυσάρεστα νέα.

galanouli-(7).jpg

Τραγική ειρωνεία... ο Γιάννης Γαλανούλης πριν έξι μέρες έγινε πατέρας, ενώ μόλις πριν δύο εβδομάδες είχε παντρευτεί. Ο σκηνοθέτης πέθανε ξαφνικά στα 48 του χρόνια μόλις ήρθε στην Αθήνα – από τη Λάρισα όπου έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια – για τα γυρίσματα της εκπομπής του Open, “Λάβα” της οποίας ήταν σκηνοθέτης.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σκηνοθετήσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το “ΟΛΑ” με το Θέμο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, με αφορμή το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη το 2019, ο Γιάννης Γαλανούλης είχε δηλώσει στον Alpha πως “εγώ ξεκίνησα μαζί του και το στήσιμο της εφημερίδας, από τα πρώτα χρόνια, μάλιστα με ρωτούσε για πολλά πράγματα τι έπρεπε να κάνει. Στήσαμε μαζί την εκπομπή. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το τράβηξε μόνος του. Είναι βαρύ το γεγονός αυτό, απότομο μας έχει στεναχωρήσει όλους. Για μένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εργοδότης”.

galanouli-(4).jpg

Βουβός πόνος και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» για τον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη, δείτε φωτογραφίες από την κηδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved