Άγιος Βαλεντίνος: Οι αγαπησιάρικες φωτό των celebrities ανήμερα της γιορτής–Θα το επαναλάβουν φέτος;
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Οι αγαπησιάρικες φωτό των celebrities ανήμερα της γιορτής–Θα το επαναλάβουν φέτος;

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Η ημέρα αυτή του χρόνου που κάθε ζευγάρι περιμένει πλησιάζει και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη ζήσουμε και για φέτος.

Μπορεί η επικαιρότητα να είναι σκληρή και δύσκολη όμως όλοι ψάχνουν μια αφορμή για να περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και η αλήθεια είναι πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ωραία αφορμή για να δείξουμε την αγάπη μας στους λατρεμένους μας και να περάσουμε ωραία μαζί τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους celebrities της ελληνικής showbiz, οι οποίοι κάθε χρόνο μας δείχνουν πώς περνούν αυτή την ημέρα με τους συντρόφους τους.

v-day.jpg

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου, Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα, Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κ.ά.

Θα κάνουν άραγε το ίδιο και φέτος; Γιατί μην ξεχνάμε πως κάποιοι από αυτούς έγιναν και γονείς πρόσφατα, με τις υποχρεώσεις τους και τις προτεραιότητές τους να έχουν αλλάξει!

Θυμηθείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί μαζί μας μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, παλαιότερα, στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved