Αγίου Βαλεντίνου: Η μεγάλη αγκαλιά και το φιλί του Μπισμπίκη στην Βανδή ανήμερα των ερωτευμένων
Showbiz

Αγίου Βαλεντίνου: Η μεγάλη αγκαλιά και το φιλί του Μπισμπίκη στην Βανδή ανήμερα των ερωτευμένων

Αγίου Βαλεντίνου: Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπιμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και τρανή απόδειξη η φωτογραφία που δημοσίευσε ανήμερα των ερωτευμένων η τραγουδίστρια στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν στο εξοχικό του κοινού καλού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ εκείνου δεν άφησε καθόλου ασυγκίνητη τη Δέσποινα Βανδή που αρχικά δεν έδειχνε πρόθυμη να ενδώσει. Σιγά σιγά όμως άρχισε να γοητεύεται, μέχρι που τελικά ο Βασίλης Μπισμπίκης την κατέκτησε.

Και από τότε, δεν υπήρξε τίποτα που να σταματήσει αυτό το πάθος.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

vandi-bisbikiss-(6).jpg

Μέχρι να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, περιοδικά και sites αναπαρήγαγαν κάθε λεπτομέρεια για αυτόν τον έρωτα. Όμως τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειχναν απροθυμία να γίνουν βορά στα media και τους φωτογραφικούς φακούς.

Τον Νοέμβριο του 2021 όμως πήρε από κοινού με τη Δέσποινα Βανδή μία γενναία απόφαση. Να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα «τυφλώνονταν» από τα φωτογραφικά φλας. Πήραν, ειδικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, την πρώτη κρυάδα και ύστερα όλα ισορρόπησαν ξανά. Η πρώτη αυτή δημόσια εμφάνισή τους έγινε στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής "Τεχνών 100" του Λάκη Λαζόπουλου. Ήταν αδύνατον να μην παρευρεθούν σε μία σημαντική στιγμή του ανθρώπου που τους είχε φέρει κοντά για να ζήσουν το... δικό τους παραμύθι.

1676226418210-519487743-vandi-bisbikiss-(5).jpg

Τα φλας άστραψαν και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή, χαμογελαστοί, τίμησαν εκείνο το βράδυ τον Λάκη Λαζόπουλο, χαρίζοντας όμως συγχρόνως και στους φωτογραφικούς φακούς το πρώτο κοινό του ενσταντανέ. Ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση ότι ήταν ερωτευμένοι.

Από εκείνη την ημέρα, κάθε εμφάνισή τους απαθανατίζεται και συζητιέται, με τους δύο ερωτευμένους να ανεβάζουν και εκείνοι φωτογραφικά ενσταντανέ τους γεμάτο πάθος και αγάπη.

Έτσι και σήμερα η ερωτευμένη Δέσποινα πόσταρε φωτογραφία που είναι χωμένη στην αγκαλιά του Βασίλη της και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και σχολίασε στο instagram της: "Η αγάπη μου"!

Δείτε την παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved