Τέμπη – Βέφα Αλεξιάδου: «Μανούλες κουράγιο, όπως η Παναγιά…»
Showbiz

Τέμπη – Βέφα Αλεξιάδου: «Μανούλες κουράγιο, όπως η Παναγιά…»

 

Η Βέφα Αλεξιάδου η οποία "έχασε" δύο κόρες, έστειλε ένα μήνυμα παρηγοριάς στις μανάδες που "έχασαν" τα παιδιά τους στα Τέμπη.

Να σας θυμίσουμε ότι η μαγείρισσα έχασε την Αλεξία της από ανακοπή καρδιάς και είχε ακολουθήσει τα βήματά της και μετά από λίγους μήνες έχασε και την κόρη της Άντζελα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σήμερα, 3 Μαρτίου, η Βέφα Αλεξιάδου έστειλε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το δικό της μήνυμα παρηγοριάς στις μανάδες που θρηνούν που «έχασαν» τα παιδιά τους στα Τέμπη.

1677847617352-151611253-vefa-1.jpg

«Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια! Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας».

Δείτε την παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved