Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους
Showbiz

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους

 

H Ελένη Ράντου δημοσίευσε ανήμερα της γιορτής της μητέρας της μία φωτογραφία και της ευχήθηκε και διαδικτυακά «χρόνια πολλά»!

«Χρόνια πολλά μανούλα» έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μητέρα τους μέσα από το σπίτι τους, η οποία πάσχει από άνοια.

Η Ελένη Ράντου είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της για τη σχέση με τη μητέρα της:

«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

eleni-rantou-(3).jpg

Και σε συνέντευξή της στο Down Town είχε αναφέρει: «Κοίτα με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα «οικονομικό βάρος» διότι η οικονομική τους κατάσταση δεν επέτρεπε δεύτερο παιδί. Εγώ ήμουν το δεύτερο παιδί, οπότε μου έχει περάσει πολύ έντονα η αίσθηση ότι βάραινα, ότι περίσσευα, ότι ήμουν ανεπιθύμητη.

Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις. Αυτό το κουβαλάς και ή το παλεύεις ή σε παίρνει από κάτω και το πας στην άλλη άκρη: να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων».

Και στο Πάμε Δανάη η Ελένη Ράντου τόνισε: «Η μητέρα μου έχει άνοια τα τελευταία πέντε χρόνια. Απλώς η πανδημία το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο για τη δική της κατάσταση παρά για τη δική μας. Ζούμε μαζί… Υπάρχει παρελθοντική μνήμη. Οι μνήμες αρχίζουν να σβήνουν από τις πρόσφατες και πάει προς τα πίσω.., Οι φροντιστές τέτοιων ανθρώπων χρειάζονται σίγουρα ψυχολογική υποστήριξη. Είναι πολύ οδυνηρό για τους φροντιστές. Παλεύω να με φροντίζω… Αν δε φροντίζεις τον εαυτό σου δε θα μπορέσει να φροντίσεις και τον άλλον γιατί είναι μακροχρόνιο και πολύ οδυνηρό μονοπάτι».

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της μητέρας της Ελένης Ράντου

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved