Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Χρήστος Μάστορας: Η πιο τρυφερή φώτο ever - Τα καυτά φιλιά στην παραλία
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Χρήστος Μάστορας: Η πιο τρυφερή φώτο ever - Τα καυτά φιλιά στην παραλία

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται σε εξωτικό προορισμό και δημοσίευσαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα.

Οι δυο τους απεικονίζονται στην παραλία και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και βλέπουμε τις σκιές τους.

garifalia-mastoras.jpg

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μαζί εδώ και καιρό και πια δεν κρύβονται.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε πει χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μετά την αποκάλυψή της ήρθαν, τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα και τώρα και η ίδια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού από τις διακοπές του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved