Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεγάλη αλλαγή στο look της λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεγάλη αλλαγή στο look της λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά τόλμησε και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. 

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια επισκέφτηκε χθες το αγαπημένο της κομμωτήριο και έκοψε αρκετά κοντά τα μαλλιά της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε την επόμενη φορά που θα το επισκεφτεί θα είναι μαζί με τη μπέμπα της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της και το ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοριτσάκι του.

unknown_340145864_1695029520915420_5716809432622393110_n.jpg

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει όλους αυτούς τους μήνες η Ιωάννα είναι το πρόγραμμά της αναφορικά με τη διατροφή και την άσκηση της για αυτό κι έχει παραμείνει κομψή χωρίς να έχει ξεφύγει κατά πολύ στα κιλά, αν και αυτό είναι κάτι που δεν την απασχόλησε.

«Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη» είχε αναφέρει.

Κάνεις πιλάτες, σωστά;

«Ναι. Πολλοί γιατροί συμβουλεύουν τις εγκύους, ακόμα κι αν δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με αυτό το είδος εκγύμνασης, να το κάνουν. Κι αυτό γιατί, αφενός, βοηθά, με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο, συνολικά το σώμα όσον αφορά τις αλλαγές που βιώνει και εκείνες που θα έρθουν και, αφετέρου, συμβάλλει στον τοκετό. Φυσικά, πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αναπνοές. Άρα, για μένα, που ήμουν μυημένη στον κόσμο του πιλάτες, ήρθε σαν μια ωραία συνέχεια της άσκησής μου. Κάθε μάθημα -ανεξάρτητα από το πώς τα έχω πάει- δίνει και σε μένα και στη μικρούλα μια αίσθηση ενέργειας και χαράς».

Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved