Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάσχα στις Σπέτσες δίπλα στις αδελφές της μετά από χρόνια
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάσχα στις Σπέτσες δίπλα στις αδελφές της μετά από χρόνια

Στις πανέμορφες Σπέτσες επέλεξε να πάει η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη φέτος προκειμένου να γιορτάσει το Πάσχα. Μαζί της είχε τις αδερφές της και τον άνδρα της Μίνω Μάτσα.

Στις Σπέτσες απόλαυσε το φετινό Πάσχα η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τις αδερφές της. Μαζί της είχε και τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

«Στις Σπέτσες, το αγαπημένο νησί των παιδικών χρόνων του Μίνου, περάσαμε αυτές τις μέρες χωρίς επισημότητες, με κατάνυξη και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Σήμερα, προσμένουμε την Ανάσταση του Κυρίου και ευχόμαστε υγεία και αγάπη σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», ήταν το μήνυμα της πολιτικού στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

H Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε επίσης και φωτογραφίες με τις αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη – Μαρία, με τις οποίες η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε την ευκαιρία να περάσουν μαζί το φετινό Πάσχα, μετά από αρκετά χρόνια, όπως ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της.

«Χριστός Ανέστη! Πάσχα μαζί με τις αδελφές μου, Χριστίνα και Δανάη-Μαρία πρώτη φορά μετά από χρόνια», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved