Μαρία Ηλιάκη: Η επέτειος με τον Στέλιο της, οι τρυφερές φώτο και η εξομολόγηση
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η επέτειος με τον Στέλιο της, οι τρυφερές φώτο και η εξομολόγηση

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί πέντε χρόνια.

Το ζευγάρι είχε επέτειο σχέσης και η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε τρυφερές στιγμές τους και εξομολογήθηκε και δημόσια το πόσο αγαπά τον άνθρωπό της και πατέρα της κόρης της.

maria-iliaki-(6).jpg

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον σύντροφό της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρα και αγάπη #5anniversary»!

unknown_341003132_180729561456478_7873481849940952838_n.jpg

Μία νέα ζωή ξεκίνησαν πριν λίγο διάστημα η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του γνωστού γυναικολόγου να κλείσει το ιατρείο του στην Ελβετία και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την παρουσιάστρια.

Ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης τους, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή στη ζωή και των δύο και προφανώς από κοινού αποφάσισαν να αλλάξουν κάποιες συνθήκες.

Έτσι, αποφάσισαν να πάψουν να μοιράζονται ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα και έκαναν ένα νέο ξεκίνημα εδώ, τώρα που οι απαιτήσεις της ανατροφής της κόρης τους θα είναι μεγαλύτερες.

Μάλιστα, όχι μόνο ο Στέλιος άνοιξε το ιατρείο του στο Μαρούσι αλλά και το ζευγάρι με την κόρη του μετακόμισε στα βόρεια.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία με αφορμή την επέτειο σχέσης τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved