Έλενα Παπαμεθοδίου: Αγνώριστη η παίκτρια του Bachelor! Η απώλεια κιλών και η πλαστική!
Showbiz

Έλενα Παπαμεθοδίου: Αγνώριστη η παίκτρια του Bachelor! Η απώλεια κιλών και η πλαστική!

Η Έλενα Παπαμεθοδίου είχε γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι Bachelor, αλλά από τότε δεν έχει ξανακάνει κάτι στην τηλεόραση.

Να θυμίσουμε πως δεν την είδαμε στον κύκλο με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά στον επόμενο με τον Αλέξη Παππά, του οποίου εν τέλει την καρδιά δεν κατάφερε να κλέψει καθώς ήταν άλλη η κοπέλα που είχε πάρει τη νίκη!

Η Κύπρια πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

elenapapamethodiou.JPG

Η Έλενα Παπαμεθοδίου έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, ενώ αν παρατηρήσει κάποιος καλά, είναι διαφορετικό και το πρόσωπό της! Είναι πραγματικά αγνώριστη και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Bachelor.

Με αυστηρό πρόγραμμα διατροφής κατάφερε να χάσει 20 κιλά ενώ έχει κάνει και πλαστική στη μύτη. Η ίδια είχε δηλώσει μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω».


Δείτε την τεράστια αλλαγή της και πώς είναι σήμερα στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved