Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα στο Λος Άντζελες
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα στο Λος Άντζελες

Εννέα χρόνια γάμου συμπληρώνουν σε έναν μήνα η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της.

Η γνωστή φωτογράφος και ο αγαπημένος ηθοποιός παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου 2014 στο Λος Άντζελες παρουσία μόνο του κουμπάρου τους, Δημήτρη Γιαννέτου.

Σήμερα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός καθώς και το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» για την ημερομηνία του γάμου της με τον άντρα της ζωής της. «Μία νύφη στο Λος Άντζελες» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν δεκάδες σχόλια.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Άγγελο και Ειρήνη-Χρυσή.

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί την φωτογραφία που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved