Γιάννης Μπέκας: Πήγαμε στα γυρίσματα του clip του και δείτε πώς είναι σήμερα, 6 χρόνια μετά το Voice
Showbiz

Γιάννης Μπέκας: Πήγαμε στα γυρίσματα του clip του και δείτε πώς είναι σήμερα, 6 χρόνια μετά το Voice

Ο Γιάννης Μπέκας είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού "Το Σ' αγαπώ" και αργότερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Voice of Greece!

Μάλιστα, όταν τον είχαν δει οι κριτές είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό καθώς τον γνώριζαν από πριν και κάποιοι από αυτούς είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο τραγουδιστής, με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό του, συνεχίζει την καριέρα του και πρόσφατα μάλιστα το gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου του video clip που πραγματοποιήθηκαν στην Πλάκα αλλά και στον Σχοινιά!

giannismpekas-(17).jpg

Ο Γιάννης Μπέκας κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Ο Γιάννης Μπέκας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάκη Δαμάσκη των C Real και φορώντας τις επιλογές της στυλίστριας Πένυς Βασιλείου, τραγούδησε στους δρόμους της Αθήνας το «Μη λυπάσαι για μένα» που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική Polymusic, σε μουσική Γιάννη Λιονάκη και στίχους Χρήστου Αναστασίου και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους περαστικούς!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το τραγούδι αυτό είναι η απάντηση στην τεράστια εκείνη επιτυχία του "Το σ΄αγαπώ"!

Όπως θα δείτε, είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ και χαρούμενος για το νέο του τραγούδι που οι θαυμαστές του περιμένουν πώς και πώς!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από τα γυρίσματα του νέου video clip του Γιάννη Μπέκα, στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved