Παντρεύτηκε η κόρη γνωστού τραγουδιστή – Οι φώτο από τον γάμο και το υψηλής ραπτικής νυφικό
Showbiz

Παντρεύτηκε η κόρη γνωστού τραγουδιστή – Οι φώτο από τον γάμο και το υψηλής ραπτικής νυφικό

Παντρεύτηκε η κόρη γνωστού τραγουδιστή στις 9 Ιουνίου και οι φωτογραφίες από τον γάμο είναι ονειρικές.

Ο λόγος για την… Αλάινα Μέρι Σκοτ, τη μεγαλύτερη κόρη του ράπερ Έμινεμ η οποία παντρεύτηκε τον Ματ Μόλερ στις 9 Ιουνίου κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Ντιτρόιτ.

Το νυφικό ήταν δημιουργία της Katerina Bocci και σε συνέντευξή της στο Αμερικανικό People μίλησε: «Η Αλάινα είναι ένα κορίτσι που προωθεί τη μόδα και η ατομικότητα ήταν το κλειδί. Ήρθε σε μένα με ένα όραμα για το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της αρχικής μας συνάντησης και εργαστήκαμε για να δώσουμε ζωή στις ιδέες της».

Και πρόσθεσε η σχεδιάστρια: «Διακοσμήσαμε το μοτίβο με μια σειρά από χιλιάδες χάντρες, πούλιες και χάντρες από μικτό γυαλί».

Η ουρά του νυφικού είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα και το πέπλο ήταν κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα και πέτρες και στην τιάρα που φορούσε γράφτηκαν τα αρχικά του ονόματος της ίδιας και του άντρα της.

«9 Ιουνίου 2023 απλά μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη, η ψυχή μου θα βρίσκει πάντα τη δική σου», έγραφε στη λεζάντα της Αλάινα και είδαμε υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved