Άντζελα Ζήλεια: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της
Showbiz

Άντζελα Ζήλεια: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της

 

 Στα 88 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Ζήλεια και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν τον Ιανουάριο του 2020 στο θέατρο Κοτοπούλη-Rex.

Τότε είχε γίνει η γιορτή του ΤΑΣΕΗ με επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος-ημερολογίου του 2020, που τιμούσε τους καλλιτέχνες, οι οποίοι δόξασαν την πατρίδα μας και ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν τιμήσει ήταν και η σπουδαία Άντζελα Ζήλεια.

Να σας θυμίσουμε ότι η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

201411051333340.8175_ZILIA_XRISOS_04112014.jpg

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε πριν από λίγο την ξαφνική αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας Φίλης και σπουδαίας εμβληματικής τραγουδίστριας με την βελούδινη φωνή των δεκαετιών ’60, ’70, ’80 με τα πάμπολλα βραβεία στα εγχώρια και τα διεθνή φεστιβάλ αλλά και πολύ αγαπητής λόγω της σημαντικής παρουσίας της ως ηθοποιού στις χαρακτηριστικές ταινίες μελό του ’60, της μοναδικής, Άντζελας Ζήλεια. Σπουδαία ευγενική κυρία που αγάπησε εμάς τους νεότερους σαν παιδιά της. Καλό ταξίδι γλυκιά μας Άντζελα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved