Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Tο απόλυτο total white look δίδυμο στην πιο #couplegoals φωτο!
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Tο απόλυτο total white look δίδυμο στην πιο #couplegoals φωτο!

Αναπανάληπτο ήταν το πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη και του Δημήτρη Γιαννέτου! Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες των διασήμων που τίμησαν με την παρουσία τους τους εορτάζοντες. Ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας οι οποίοι επέλεξαν να ντυθούν στον ίδιο χρωματικό τόνο!

Ο Γιώργος Μπόυσαλης και ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι φίλοι και κουμπάροι και έτσι επέλεξαν να γιορτάσουν παρέα τα 40στα γενέθλιά τους, έχοντας βέβαια στο πλευρό τους μέλη από το στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, αφού οι δυο τους έχουν βαφτίσει μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία Καλομοίρα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία που φαίνεται η ίδια να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα, ενώ και οι δύο φορούν total white looks.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι είναι μαζί από 2006, ενώ παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Η οικογένεια ζει ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Μαϊάμι.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί το ζευγάρι ντυμένο στα λευκά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved