Ταμίλα Κουλίεβα: Η topless καλλιτεχνική φωτό με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης!
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Η topless καλλιτεχνική φωτό με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Η όμορφη καλλιτεχνική φωτογραφία που ανέβασε η Ταμίλα Κουλίεβα στην υπέροχη Σαντορίνη, με το ηφαίστειο να δεσπόζει στο φόντο!

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν, η Ταμίλα Κουλίεβα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο η Ταμίλα Κουλίεβα θέλησε να ξεκουραστεί κάνοντας ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, για απολαύσει τον καλό καιρό και τις ομορφιές του νησιού.

Μάλιστα, η Ταμίλα Κουλίεβα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε topless με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

tamila-koulieva-(3).jpg

«Αν έπρεπε να επιλέξεις το πιο εντυπωσιακό από τα πολλά αξιοθέατα της Ελλάδας, αναμφίβολα ένα από αυτά θα ήταν η Σαντορίνη. Τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού. Άγρια, απόκοσμη ομορφιά», έγραψε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα στη λεζάντα.

Σημειώνεται ότι στη σειρά Παγιδευμένοι η γνωστή ηθοποιός υποδυόταν την «Υβόννη Δεληγιάννη - Χατζή» και για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με την υπέροχη ερμηνεία της.

Δείτε την ανάρτησή της στο άλμπουμ που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved