Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά - Οι απόλυτες καλοκαιρινές φωτό! Τι κούκλες!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά - Οι απόλυτες καλοκαιρινές φωτό! Τι κούκλες!

Η Βίκυ Καγιά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της στην Μύκονο. Την Παρασκευή ανέβασε κάποιες χαρούμενες στιγμές της με την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά και ενθουσιαστήκαμε και εμείς με τα νάζια τους!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά δεν έχασε χρόνο και ταξίδεψε σε ένα από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, την Μύκονο.

Η παρουσιάστρια και fashion expert που φέτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική της παρουσία, κάτι που είχε μεγάλη ανάγκη σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια.

viki-kagia-paidia-3.jpg

Aυτό το καλοκαίρι η αγαπημένη μας Βίκυ θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένειά της και να κάνει μαζί τους πράγματα που αγαπά.

Μπορεί στην φωτογραφία να μην γράφει τοποθεσία όμως γνωρίζουμε ότι πρόσφατα, σύσσωμη η οικογένεια Κρασσά ταξίδεψε στη Μύκονο για να περάσει λίγες ημέρες μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά γιόρτασε εκεί και τα 45α γενέθλιά της, με τον σύζυγό της να είχε οργανώσει το πιο κεφάτο πάρτι.

Ακολουθούν οι όμορφες φωτογραφίες με την κόρη της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved