Τσιμτσιλή: Μέρες και νύχτες των διακοπών της στην Πάρο - Οι νέες φωτό και το εντυπωσιακό beach wear
Showbiz

Τσιμτσιλή: Μέρες και νύχτες των διακοπών της στην Πάρο - Οι νέες φωτό και το εντυπωσιακό beach wear

Από τις πιο ξέγνοιαστες περιόδους της φετινής χρονιάς διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, όπου συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να περνάει τις διακοπές της. 

Η οικοδέσποινα του Happy Day, μόλις λίγες μέρες αφότου έριξε αυλαία η εκπομπή της, πήρε τις βαλίτσες της, τα τρία της παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Ιωάννη Εφραίμ και έφυγε για το νησί όπου της αρέσει να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Άλλωστε, διαθέτει μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό εξοχικό στην Πάρο και όπως είναι φυσικό, το νιώθει ως το καταφύγιό της όταν θέλει να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκεί έχει την ίδια εκλεκτή παρέα, ανάμεσά τους η στενή της συνεργάτιδα Τίνα Μεσσαροπούλου με την οικογένειά της αλλά και η Μάρα Ζαχαρέα που επίσης λατρεύει τα καλοκαίρια στην Πάρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ήδη αρχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της και σήμερα ανέβασε νέα στιγμιότυπα από τις μέρες της στο νησί που τόσο πολύ αγαπά.

Μάλιστα, σε μία από αυτές τη βλέπουμε να απολαμβάνει το αγαπημένο της water sport, το SUP που ως γνωστόν γυμνάζει όλο το σώμα. Όσο για τις στυλιστικές της επιλογές, η όμορφη παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το animal print μπικίνι της το οποίο είχε συνδυάσει με ένα pajama style παντελόνι, συνδυασμός που αποτελεί ό,τι πιο trend στο beach wear φέτος.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved