Eλένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Οι δροσερές στιγμές με την κόρη τους και τον αδερφό του Ετεοκλή!
Showbiz

Eλένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Οι δροσερές στιγμές με την κόρη τους και τον αδερφό του Ετεοκλή!

Ολοκλήρωσαν για φέτος την καθημερινή τους πρωινή εκπομπή στο Star η Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και είπαν να ξεκινήσουν τα μπάνια τους. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε πλαζ στην Βουλιαγμένη.

To Breakfast@Star τελείωσε και έτσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είπαν να δροσιστούν και να πάνε σε μια κοντινή παραλία για μπάνιο μαζί με την υπέροχη κορούλα τους αλλά και τον αδερφό του Ετεοκλή, Θανάση.

Οι ώρες τους στην παραλία ήταν ξέγνοιαστές καθώς βούτηξαν στα παγωμένα νερά και έπαιξαν με την κόρη τους που αγαπά τόσο τη θάλασσα.

Τόσο η Ελένη Χατζίδου, όσο και ο Ετεοκλής έχουν τη μικρή Μελίτα-Δήμητρα απόλυτη προτεραιότητά τους και φροντίζουν πάντα να της αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο, θέλοντας να μην χάσουν καμία σημαντική στιγμή από τη ζωή της.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε εκβιαστικά. Δεν τη σχέδιαζα - καθώς έχουμε και τη διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών και ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο και ο Ετεοκλής. Δεν είχε στο μυαλό του τη δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε. Κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στη ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Ετεοκλή και στην εγκυμοσύνη της.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί την ευτυχισμένη οικογένεια να τσαλαβουτά στα νερά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved