Δωροθέα Μερκούρη: Διακοπές με την κόρη της Γαία και φίλους στη μαγευτική Βενετία!
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: Διακοπές με την κόρη της Γαία και φίλους στη μαγευτική Βενετία!

Την αγαπημένη της Ιταλία έχει επισκεφθει τις τελευταίες ημέρες η Δωροθέα Μερκούρη με την κόρη της Γαία. Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο περνάει τις διακοπές της στη δεύτερη πατρίδα της, όπου έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια.

Η Δωροθέα Μερκούρη περνά πάντα πολύ όμορφα όταν επιστρέφει, έστω και λίγο στην Ιταλία, καθώς έχει την ευκαιρία να συναντήσει φίλους ζωής και να περάσει ευχάριστες στιγμές μαζι τους.

Το βράδυ της Κυριακής ανέβασε φωτογραφίες με την μικρή της κόρη Γαία Μερκούρη αλλά και φίλους της, σε πανέμορφα μέρη της Βενετίας.

Στη λεζάντα με την οποία συνόδεψε τις φωτο της έγραψε:

The biggest smile in my face in Venice. Holiday with Gaia meeting my friends Francesco and Artico and all the gang. So much fun ! ❤️🎶🎶🎶 Το μεγαλύτερο χαμόγελο έχω πάντα όταν είμαι στην Βενετία. Διακοπές με την Γαία συναντώντας την αγαπημενη παρέα και όλους τους φίλους που μου λείπουν όταν είμαι Ελλάδα. #venezia #bigsmileonmyface 💋

Η Δωροθέα Μερκούρη ανέβασε πολλά βίντεο που την δείχνουν να περπατά σε δρόμους της πόλης με τις αμέτρητε αναμνήσεις αλλά και να απολαμβάνει βαρκάδα με παραδοσιακή γόνδολα.

Ακολουθούν οι φωτο που ανέβασε η Δωροθέα Μερκούρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved