Η Άννα Πρέλεβιτς έγινε νονά μαζί με την αδελφή της! Δυο νεράιδες με το ίδιο φόρεμα σε άλλη απόχρωση!
Showbiz

Η Άννα Πρέλεβιτς έγινε νονά μαζί με την αδελφή της! Δυο νεράιδες με το ίδιο φόρεμα σε άλλη απόχρωση!

Νονές έγιναν προ ολίγων ημερών η Άννα Πρέλεβιτς και η αδελφή της, Τέα! Οι δύο πανέμορφες κοπέλες έκαναν μια εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι! Δείτε τις φωτό τους!

Το ίδιο φόρεμα, σε διαφορετική απόχρωση επέλεξαν να φορέσουν οι δύο εντυπωσιακές νεαρές γυναίκες για την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έγιναν νονές!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media να συγκεντρώνουν πληθώρα κολακευτικών σχολίων!

Περίπου δύο μήνες μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, και μετά τις διακοπές της στα Κουφονήσια, η Άννα Πρέλεβιτς και η αδελφή της έγιναν νονές ενός αγοριού.

https://www.instagram.com/reel/CuwUaRMIX4F/

Οι δύο αδελφές επέλεξαν να φορέσουν ολόιδια φορέματα, η μία σε ροζ, και η άλλη σε γαλάζια απόχρωση, και είχαν ένα παρόμοιο χτένισμα, πιάνοντας τα μακριά μαλλιά τους σε έναν ψηλό αρχοντικό κότσο.

https://www.instagram.com/reel/CuzbrAOgDM0/

Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία επέλεξε τη ροζ εκδοχή του φορέματος, το συνδύασε με ροζ σανδάλια και μπεζ τσάντα, ενώ η Τέα Πρέλεβιτς φόρεσε nude πέδιλα με διαφάνειες και κράτησε ένα ασημένιο εντυπωσιακό clutch.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved