Super Κική: Ποζάρει με τα εσώρουχα δείχνοντας το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση
Showbiz

Super Κική: Ποζάρει με τα εσώρουχα δείχνοντας το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση

 Η Super Κική ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη με εσώρουχα δείχνοντας το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση.

«Χωρίς κορσέ, ίσα να σας δείξω», έγραψε χαρακτηριστικά η instagrammer και τόνισε πως δεν έχει βγάλει ακόμα τα ράμματα μετά την λιποαναρρόφηση.

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις μετά την αφαίρεση λίπους είχε πει: «.Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, που φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα, το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε. Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε.

Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι δεν απαντάω».

Δείτε πως είναι το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση στην gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved