Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας της
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας της

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα που είχε σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη και από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό της ήταν η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα που δημοσίευσε και φωτογραφία της μαμάς της από το κρεβάτι του πόνου. 

To βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας της Μπέσσυς Αργυράκη στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη είχε ένα ατύχημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και, ενώ χόρευε, σκόνταψε από το ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί και να βρεθεί στο κενό προκαλώντας ανησυχία στους παρευρισκόμενους.

1675172197808-797664946-ARGIRAKI-1.jpg

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Άμεσα η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η κόρη της Μπέσσυς, Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαμάς της και έγραψε: «Όλα καλά και ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα μηνύματά σας».

Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια κάνει το σήμα της νίκης από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δείτε την παρακάτω!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved