Γάμος στη showbiz – Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του
Showbiz

Γάμος στη showbiz – Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του

Γνωστός ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του και μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτή τη σημαντική στιγμή της κόρης του και στη μία ποζάρει περήφανος δίπλα της που είναι ντυμένη νύφη.

«Φωτογραφία με ιστορική σημασία, μιαwκαι εμφανίζεται η Δεσποινάρα μας !!! Να ζήσετεεεεεε αγάπες μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης και μας έδωσε μία μικρή γεύση από τον γάμο της κόρης του.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Θοδωρής Ρωμανίδης έχει μιλήσει παλιότερα σε συνέντευξή του για τα προβλήματα υγείας του: «Έχω μιλήσει και για τη λεύκη και για το Πάρκινσον. Ό,τι έχω το συζητάω ανοιχτά διότι δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Καμία αρρώστια δεν είναι για να ντρέπεσαι, ίσα ίσα τη συζητάς γιατί έτσι δίνεις και δε άλλους ανθρώπους, που έχουν το ίδιο πράγμα, το κουράγιο να δουν πως “ρε, τι γίνεται”.

Έχω απλά τη λεύκη η οποία είναι διαχειρίσιμη, το πρόβλημα μου είναι ο ήλιος. Στην αρχή, όπως σε όλα, κάνεις κάποιες σκέψεις για το τι είναι αυτό αλλά προχωράμε.

Μόνο όταν το συζητάς και το μοιράζεσαι όπως και τα καινούργια, που συνέβαιναν πάντα αλλά τώρα πια μιλάει ο κόσμος, μόνο τότε γίνεται η διασπορά και μπορεί να μη θεωρηθεί κάτι κακό».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τον γάμο της κόρης του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved