Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τον γάμο γνωστής τραγουδίστριας έναν χρόνο μετά...
Showbiz

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τον γάμο γνωστής τραγουδίστριας έναν χρόνο μετά...

Παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο και τώρα είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Ρίτα Όρα και τον σκηνοθέτη της Marvel, Τάικα Γουαϊτίτι οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2022 και δεν είχαμε δει κανένα στιγμιότυπο από το ευχάριστο γεγονός.

Έτσι, η Vogue δημοσιεύει τώρα στιγμιότυπα από τον γάμο τους ένα χρόνο μετά.

Το ζευγάρι σε κοινή συνέντευξή του στη Vogue αποκάλυψε ποιος έκανε την πρόταση γάμου και πού έγινε η τελετή.

«Δεν ήταν στο Λονδίνο ή στη Γαλλία όπως ανέφεραν όλοι», είπε ο Γουαϊτίτι και σημείωσε ότι η Όρα ήταν εκείνη που του έκανε πρόταση γάμου. «Ήταν στο Λος Άντζελες με μια μικρή παρέα φίλων. Στο σπίτι μας», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/reel/Cvko_xwN1iJ/

«Ο Τομ Φορντ είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές όλων των εποχών και ο αγαπημένος μου άνθρωπος γενικά», είπε η Ρίτα στη Vogue.

«Είναι πλέον ένας από τους στενούς μου φίλους και τον λατρεύω και τον θαυμάζω τόσο πολύ. Το να παντρευτώ με το φόρεμά του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και επειδή δεν ήταν προγραμματισμένο, δεν ήξερα αν το σωστό φόρεμα επρόκειτο να κυκλοφορήσει στην πόλη, απλά πήρα το ρίσκο και πήγα στο κατάστημα Tom Ford, και με περίμενε με το πέπλο, το μέγεθός μου, δεν χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές. Θέλω να πω, ήταν σαν να έπρεπε να είναι αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Και με έκανε τόσο χαρούμενη» ανέφερε επίσης.

Δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved