My Style Rocks: Η άφιξη της Χατζηπαντελή στο αεροδρόμιο, η ροκ εμφάνιση και οι τρελές πόζες της!
Showbiz

My Style Rocks: Η άφιξη της Χατζηπαντελή στο αεροδρόμιο, η ροκ εμφάνιση και οι τρελές πόζες της!

Ουσιαστικά με την άφιξή της, η Σοφία Χατζηπαντελή επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες και ήθελαν τους συντελεστές του My Style Rocks να ξεκινούν άμεσα γυρίσματα. 

Η γνωστή influencer και μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την εκρηκτική παρουσία της στο GNTM, έφτασε απόψε (28,8) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και δεν έδειξε καθόλου έκπληκτη που την περίμεναν κάμερες και φωτογράφοι.

Αντιθέτως, η Σοφία Χατζηπαντελή «φόρεσε» το πιο γλυκό της χαμόγελο και με νάζι αλλά και πολύ καλή διάθεση πόζαρε με κέφι για τους φωτογραφικούς φακούς.

Έχοντας υιοθετήσει ένα εξεζητημένο ροκ λουκ και δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Σοφία Χατζηπαντελή έδειξε να είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό το νέο βήμα της τηλεοπτικής της καριέρας με την ίδια να παίρνει πλέον στον ΣΚΑΪ τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που με τη σειρά της αναλαμβάνει άμεσα την παρουσίαση του «Shopping Star» στο Star.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πλέον, όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ξανθιά και όχι μελαχρινή όπως την είχαμε συνηθίσει και δείχνει να νιώθει πολύ άνετα με τον νέο της εαυτό.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την άφιξή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved