Ευγενία Δημητροπούλου: Οι αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο της και η αποκάλυψη για το νυφικό της
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο της και η αποκάλυψη για το νυφικό της

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή, 27 Αυγούστου η Ευγενία Δημητροπούλου και ο νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης και η ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό αδημοσίευτες φωτογραφίες από αυτή τη σημαντική μέρα! 

Η Ευγενία Δημητροπούλου αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και μία λεπτή κορδέλα σε μπλε τόνο στη μέση της.

Το εντυπωσιακό νυφικό της είχε μία μπλε λεπτομέρεια, το υπέροχο χρώμα του ουρανού και της θάλασσας, το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού…

Το αμερικανικό έθιμο λέει something blue που είναι το σύμβολο της πίστης, αγάπης και της σταθερότητας. Μάλιστα, σχεδιαστές ράβουν στην εσωτερική πλευρά κάθε νυφικού ένα μπλε φιογκάκι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της από τον γάμο της και αποκάλυψε για το νυφικό της: "Πριν χρόνια γνώρισα την Δήμητρα Αντωνέα. «Θα σου φτιάξω το νυφικό σου» μου είπε. Και χρόνια μετά ήταν το μοναδικό ατελιέ που επισκέφθηκα και αφέθηκα στην νεραϊδόσκονή της. Δήμητρα σε ευχαριστώ!💗είσαι μοναδικη!"!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που πόσταρε στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved