Τούνη-Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές αγκαλιές με τον γιο τους, Πάρη και η βόλτα στην Αθήνα
ARXONTIDIS MIXALIS
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές αγκαλιές με τον γιο τους, Πάρη και η βόλτα στην Αθήνα

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και κυρίως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μπήκαν τελευταία στο... μάτι του κυκλώνα μετά την αντιπαράθεση του τελευταίου με δημοσιογράφο, όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που απολαμβάνει μαγικές στιγμές με τον γιο του. 

Ο μικρός Πάρης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο, άλλαξε ριζικά και την καθημερινότητα του ζευγαριού που όμως προσάρμοσε έτσι τη ζωή του ώστε να «χωράει» πάντα και ο πρίγκιπάς του.

Γι' αυτό και από τότε βλέπουμε συνεχώς την Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον μικρούλη του οποίου έχει αναλάβει πλήρως την ανατροφή, πάντα με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που επίσης είναι ένας πολύ ενεργός μπαμπάς.

Άλλωστε, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ποτέ πόσο πολύ λατρεύει τις ώρες που περνάει με τον γιο του, παρ' όλο που ακόμα είναι τόσο μικρός.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών την όμορφη influencer, τον παρουσιαστή και τον γιο τους σε μία χαλαρή βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, παρ' όλο που οι δυο γονείς συνήθως προτιμούν τα εμπορικά κέντρα των βορείων προαστίων όπου ζουν.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved