Χατζηανδρέου-Δαλάκα: Βίοι παράλληλοι στο Survivor! Η αποβολή από το All Star και το νέο ρεκόρ
Showbiz

Χατζηανδρέου-Δαλάκα: Βίοι παράλληλοι στο Survivor! Η αποβολή από το All Star και το νέο ρεκόρ

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν στο Survivor 2024 και για άλλη μια φορά είναι έτοιμες να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το έπαθλο. Θα τα καταφέρουν ή η παραγωγή θα τις αποβάλει για ακόμα μία φορά; 

Τα δύο κορίτσια είχαν εμφανιστεί στο reality επιβίωσης και παλαιότερα, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, καθώς ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει σε ένα συμβούλιο του νησιού την οριστική αποβολή τους. Μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο».

Η διαμάχη και τα εξώδικα της Χατζηανδρέου στην Acun Medya

Η Ασημίνα μάλιστα, λίγο καιρό μετά την αποβολή της, έστειλε δύο εξώδικα στην Acun Medya, από τα οποία δεν έχει πληρωθεί ακόμη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του reality επιβίωσης είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής,Breakfast @ Star: «Δεν έχω πάρει απάντηση για τα δύο εξώδικα που έστειλα στην παραγωγή. Μόνο κάποια τηλέφωνα, αλλά το πιο νόμιμο είναι να απαντήσουν όπως απαντάω εγώ, με έγγραφα. Αλλά δεν έχει συμβεί, δεν μου έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο να μην πληρώνεται παίκτης που αποβάλλεται».

Και πρόσθεσε:«Υπήρχαν πολλά άτομα στην παραγωγή που δεν φερόντουσαν καλά στους παίκτες. Μιλούσαν με πολύ άσχημες κουβέντες. Έτσι όπως έχει γίνει το παιχνίδι αισθάνομαι τέλεια που είμαι εκτός και δε φθείρομαι».

Και συνέχισε λέγοντας η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Υπήρχαν άτομα μέσα στο παιχνίδι που έλεγαν και ρεζίλι να γίνουν, βγάζουν 5.000 τη βδομάδα και δεν τους νοιάζει. Το ότι γίνονται πάρα πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες, γίνονται. Από την παραγωγή υπάρχουν πολλές καταχρηστικές συμπεριφορές»!

Ωστόσο, όπως φαίνεται η ίδια έχει δώσει ένα τέλος σε όλες τις διαφωνίες, τις έχει αφήσει στο παρελθόν και επιστρέφει στο Survivor 2024. «Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Acun Ilicali. Οπότε, ό,τι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν».

Η επιστροφή της Δαλάκα στο Survivor και το νέο ρεκόρ

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Δαλάκα με τη συμμετοχή της στο Survivor 2024 καταφέρνει να σπάσει το ρεκορ συμμετοχών!

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο τηλεοπτικό reality του ΣΚΑΪ από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019 Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση, όπως και στο Survivor All Star από το οποίο και αποβλήθηκε.

DIASHMOI-KATERINA-DALAKA.jpg

Διάσημοι-Κατερίνα Δαλάκα

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο η αθλήτρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Επιστρέφω στο Survivor και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η περσινή συμμετοχή μου άφησε σίγουρα μια απογοήτευση και μια πίκρα. Ήταν άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Κοιτάμε μπροστά, ήταν κάτι που μένει πίσω. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαρία Αντωνά, τα υπόλοιπα παιδιά θα τα γνωρίσω στην πορεία», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved