Αλέξης Παππάς: Από το Survivor στο Bachelor και ξανά πίσω! Οι κόντρες, ο έρωτας και οι νέοι στόχοι

Διάσημοι-Αλέξης Παππάς

Showbiz

Αλέξης Παππάς: Από το Survivor στο Bachelor και ξανά πίσω! Οι κόντρες, ο έρωτας και οι νέοι στόχοι

Ο Αλέξης Παππάς είναι ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες τους Survivor κι όχι άδικα. Οι κόντρες και οι διαμάχες με τους συμπαίκτες του τον οδήγησαν στο επίκεντρο των εντάσεων και τώρα επιστρέφει στο Survivor 2024 για να δημιουργήσει νέες ίντριγκες.

Ο Αλέξης Παππάς όμως, μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και στο Bachelor 2, όπου δεκάδες γυναίκες προσπάθησαν να του κλέψουν την καρδιά. Εκείνη που ξεχώρισε ήταν η Αθηνά New York, η οποία κατάφερε να κερδίσει το reality αγάπης, αλλά και -για λίγο- τον άντρα των ονείρων της.

Ο έρωτας του Αλέξη Παππά και ο τρυφερός αποχαιρετισμός τους στο αεροδρόμιο

Ο Αλέξης Παππάς απ’ ό,τι φαίνεται δεν αντέχει μακριά από τα reality γι’ αυτό και κάνει ένα δυναμικό come back με το Survivor 2024. Ο πολυσυζητημένος παίκτης έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας πίσω τη σύντροφό του, τη γνωστή φωτογράφο Έλενα Αϊβαλή.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. «Ενώ όλοι έπιναν τον καφέ τους και έστελναν μηνύματα, ένας παίκτης ήταν πολύ θερμός και μπροστά στην κάμερα και μιλώ για τον Αλέξη Παππά που χόρεψε με την αγαπημένη του, για την κάμερά μας. Δεν την έχουμε δει σε κάποιο reality, απλώς την είχαμε δει σε φωτογραφίες γιατί είναι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σταύρου Σβήγκου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ.

alexis-pappas-elena-aivali-(1).jpg

Πόζαραν για πρώτη φορά σε κοινή φωτό το περασμένο καλοκαίρι...

Αργότερα ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις από το αεροδρόμιο, αναφέροντας: «Χθες το βράδυ αποχαιρετούσα τη σύντροφό μου. Ήταν μαζί μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο μήνυμα που θα στείλω πριν μπω στο αεροπλάνο θα είναι στην κοπέλα μου».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Παππάς είχε αποκαλύψει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι ερωτευμένος: «Δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω τώρα. Καλύτερα να μιλήσουμε για όλα τα άλλα. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τη σχέση μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το Survivor, οι κόντρες και οι αγωγές

Ο γνωστός ηθοποιός, πολλές φορές έχει δημιουργήσει εντάσεις εντός και εκτός Survivor. Ο Αλέξης είχε βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων με τους συμπαίκτες του να δηλώνουν... κουρασμένοι από την παρουσία του στο παιχνίδι.

Ο δικηγόρος του μάλιστα, είχε αναφέρει πως ο ηθοποιός είχε σκοπό να κινηθεί και νομικά. Ο Στέλιος Σούρλας είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Μου έκανε βίντεο κλήση και με ρώτησε τι επικρατεί έξω και επίσης μου ζήτησε όταν θα έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε πολλά. Φυσικά και του μετέφερα ότι επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα για εκείνον, δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν σκεπτικός και χαμογέλασε. Όταν θα βγει θα δώσει όλες τις απαντήσεις και όλες τις εξηγήσεις. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε αγωγές όπως είχαμε πει, θα τα συζητήσουμε όταν έρθει».

Απ’ ό,τι φαίνεται όλα τα παραπάνω αποτελούν παρελθόν, καθώς ο Αλέξης Παππάς δεν προχώρησε ποτέ σε αγωγές και τώρα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, αναμένοντας να βάλει φωτιά στους συμπαίκτες του και σε ολόκληρο το reality επιβίωσης.

Όπως και ο ίδιος ανέφερε στο trailer του Survivor 2024... He is back.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved