Ελένη Μενεγάκη: Στυλάτη απολαμβάνει τις Αλκυονίδες ημέρες
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Στυλάτη απολαμβάνει τις Αλκυονίδες ημέρες

H Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει εκπομπή στο Mega, αλλά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, βγήκε από το στούντιο και… απόλαυσε τις Αλκυονίδες μέρες.

Με ζιβάγκο, δερμάτινο παντελόνι, ψηλοτάκουνα μποτάκια και μαύρα γυαλιά ηλίου απόλαυσε τη μέρα έξω από το στούντιο.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στυλάτη έξω από το στούντιο του σταθμού και δημοσίευσε φωτογραφίες της γράφοντας: «Αλκυονίδες μέρες! #eleni @megatvcom».
Να σας θυμίσουμε ότι στην έναρξη της εκπομπής της έστειλε μήνυμα στην Φαίη Σκορδά με αφορμή την επιστροφή της στο Fay's Time μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά της.

Η Ελένη είπε: «Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη, που γύρισε στη δουλειά της μετά από ένα πολύ δυσάρεστο, τραγικό για όλα τα παιδιά γεγονός. Ποτέ κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τους γονείς του. Δεν είπαμε τίποτα όλες αυτές τις μέρες γιατί δε μπορούσαμε. Τι να πούμε;

Τώρα όμως, μιας και γύρισε θέλω να πω το εξής. Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά.

Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο.Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πως και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου».

Δείτε την να απολαμβάνει έξω από το στούντιο της Αλκυονίδες μέρες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved