Γιάννης Δρίτσας: Δείτε πώς είναι σήμερα & με τι ασχολείται ο Σπύρος από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου»
Showbiz

Γιάννης Δρίτσας: Δείτε πώς είναι σήμερα & με τι ασχολείται ο Σπύρος από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Γιάννης Δρίτσας τον οποίο οι περισσότεροι θυμόμαστε ως τον Σπύρο στην επιτυχημένη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» εδώ και αρκετά χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά συνεχίζει να ασχολείται με αυτό που αγαπά περισσότερο, την τέχνη του. 

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του και έφυγε από την Αθήνα για να ζήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα.

Ο Γιάννης Δρίτσας τελευταία φορά που εμφανίστηκε τηλεοπτικά ήταν στα «Κλεμμενα Όνειρα» το 2013 και έκτοτε έκανε στροφή στη ζωή του, αποφασίζοντας να θέσει άλλες προτεραιότητες, χωρίς όμως ποτέ να αφήσει πίσω την υποκριτική. Όλα αυτά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει μετά την εγκατάστασή του στην Καλαμάτα, συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο, ανεβάζοντας εκεί διάφορες θεατρικές παραστάσεις, άλλοτε ως σκηνοθέτης και άλλοτε και ως ηθοποιός.

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα για την τέχνη που υπηρετεί: «Η ενασχόληση μου με το θέατρο άρχισε να γίνεται σοβαρή στα μισά του πρώτου έτους. Ήταν άλλη η ιδέα που είχα για το θέατρο. Νόμιζα ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να βρεθείς σε μια παρέα, να βρεθεί ένας άνθρωπος να σε βοηθήσει, να σε προωθήσει με κάποιο αντίτιμο κ.λ.π και μετά ανεβαίνεις στη σκηνή και αρχίζεις να παίζεις. Στη σχολή ανακάλυψα ότι η υποκριτική είναι μια πολύ σπουδαία υπόθεση. Οι απαρχές του θεάτρου οφείλονται στην ανάγκη του ανθρώπου να θεραπεύσει την ψυχή του».

Το τροχαίο, το διαζύγιο και οι αποφάσεις

Ο Γιάννης Δρίτσας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο στο έργο "Suburbia" του Μπογκόζιαν στο θέατρο Φούρνος με σκηνοθέτη την Ελένη Σκότη τη σεζόν 1998-1999. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 1999-2000 κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα τότε καθημερινή σειρά του Mega Channel Για μια θέση στον ήλιο.

Τη σεζόν 2003-2004 επέστρεψε τηλεοπτικά παίζοντας στην κωμική σειρά Αμαρτίες γονέων μαζί με τη Χρυσούλα Διαβάτη και τον Κώστα Βουτσά ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στις σειρές Η Νταντά και Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Ακολούθησε ο ρόλος του Λάμπη στο πρώτο κύκλο της σειράς Βέρα στο δεξί ενώ από το 2005 μέχρι το 2007 υποδύθηκε τον Σπύρο στην κωμική σειρά του ANT1 Θα βρεις το δάσκαλό σου.

Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ANT1 Έρωτας ενώ έκανε guest εμφανίσεις στη σειρά Φίλα το βάτραχό σου. Τη σεζόν 2008-2009 εμφανίστηκε στη σειρά Λόλα ενώ υπήρξε συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή Πρωινός καφές. Από το 2011 μέχρι το 2013 υποδύθηκε τον καθηγητή Γρηγόρη Γιατράκο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Κλεμμένα Όνειρα.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα ο ηθοποιός είχε πέσει θύμα τροχαίου και αναγκάστηκε να φύγει από το σίριαλ.

«Έφυγα από το σίριαλ με βίαιο τρόπο. Είχα τροχαίο. Ήταν σοβαρό, αλλά εγώ είχα πάθει ελάχιστη ζημιά. Είχα συντριπτικό κάταγμα φτέρνας, το οποίο δεν μου επέτρεπε να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορούσα να περπατήσω καταρχήν για πολύ καιρό. Για να αρχίσω να περπατάω κανονικά χρειάστηκαν πολλοί μήνες. Είχα φύγει από το γύρισμα και πήγαινα προς το σπίτι μου. Κι ενώ πηγαίνω με τη μηχανή σιγά-σιγά γιατί ψιλόβρεχε κιόλας, βλέπω ξαφνικά ένα τζιπ από το αντίθετο ρεύμα να έρχεται κατά πάνω μου. Και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Το τζιπ πέρασε πάνω από την διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω μου. Τα συγκεκριμένα κλάσματα δευτερολέπτου ήταν μια εμπειρία πάρα πολύ δυνατή. Αυτό που συνέβη εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν πολύ έντονο. Πήγα και ήρθα. Ξαφνικά γίνεται η πρόσκρουση και το επόμενο πράγμα που συμβαίνει είναι εγώ να είμαι στον αέρα, γιατί έφυγα και προσγειώθηκα κάποια μέτρα μακριά και καθώς «πετάω» λέω: "σκέφτομαι, άρα υπάρχω ακόμα". Πέρασαν όλα από μπροστά μου», είχε πει.

Λίγο πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει την Αθήνα, ο ηθοποιός χώρισε από τη σύζυγό του Δέσποινα Μπαούση με την οποία απέκτησε έναν γιο και μία κόρη που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved