Όσκαρ 2018: Ο αστυνομικός δεν άφηνε τον παρουσιαστή να ανεβεί στην σκηνή
Hollywood

Όσκαρ 2018: Ο αστυνομικός δεν άφηνε τον παρουσιαστή να ανεβεί στην σκηνή

Στα 90 χρόνια του θεσμού των Βραβείων Όσκαρ έχουν συμβεί κατά καιρούς πολλά ευτράπελα.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ναι μεν είναι μια παραγωγή εκατομμυρίων δολαρίων αλλά δεν παύει να είναι ένα live γεγονός. Και τα live σχεδόν πάντα, όσο καλά οργανωμένα κι αν είναι, έχουν τον κίνδυνο των εκπλήξεων.

Μια τέτοια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Frank Sinatra όταν το 1963 ανέλαβε την παρουσίαση της 35ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ που τότε μεταδιδόταν από την Santa Monica. Ο πασίγνωστος ηθοποιός παραλίγο να μην καταφέρει να ανεβεί στη σκηνή για να παρουσιάσει την εν λόγω Απονομή.

Κι όμως είναι γεγονός απόλυτα αληθινό. Όταν προσπάθησε να κατευθυνθεί προς την σκηνή, ο αστυνομικός που φυλούσε την είσοδο δεν του επέτρεπε να περάσει ότι κι αν έλεγε ο ίδιος. Τι κι αν του είπε το όνομά του, τι κι αν του εξήγησε πως είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο φιλότιμος αστυνομικός επέμενε πως η εντολή του ήταν να μην αφήσει να περάσει κανείς!

Και σκεφτείτε ότι μιλάμε για μια εποχή που δεν υπήρχαν κινητά να πάρεις να έρθουν να λύσουν το θέμα. Είδε κι έπαθε ο μεγάλος Frank Sinatra για να μπορέσει να ανεβεί στην σκηνή κι ευτυχώς τελικά τα κατάφερε και τα Βραβεία Όσκαρ δόθηκαν κανονικά. Ελπίζουμε ο Jimmy Kimmel να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα στα φετινά Oscars.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved