Ο Τόμι Λι κατηγορεί δημόσια τον γιο του για ξυλοδαρμό
Hollywood

Ο Τόμι Λι κατηγορεί δημόσια τον γιο του για ξυλοδαρμό

Θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον γιο υποστηρίζει ότι έπεσε ο Τόμι Λι.

Ο Ελληνοαμερικανός ντράμερ των Mötley Crüe κατηγόρησε δημόσια, με ανάρτησή του στο twitter, τον 21χρονο γιο του Μπράντον ότι τον χτύπησε και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία με τα ματωμένα χείλη του.

«Η αρραβωνιαστικιά μου κι εγώ ήμασταν στο κρεβάτι, όταν ο γιος μου μπήκε στο δωμάτιο και μου επιτέθηκε. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι και με έριξε κάτω αναίσθητο. Διέφυγε από την αστυνομία. Αυτή είναι η αλήθεια» έγραψε ο 55χρονος μουσικός για τον γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Πάμελα Αντερσον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Blast, η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας στην οικία του Λι, τα τραύματα του οποίου ήταν αρκετά για να τον στείλουν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο διάσημος μουσικός φέρεται ότι είπε στην αστυνομία ότι φοβήθηκε πως ο γιος του θα έβγαζε όπλο. Πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι ο Μπράντον βρισκόταν σε άμυνα όταν χτύπησε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, γεγονός που έσπευσε να διαψεύσει ο Λι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος σταρ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης έξι μηνών για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της τότε συζύγου του Πάμελα Αντερσον, την οποία φέρεται ότι είχε χτυπήσει ενώ εκείνη κρατούσε αγκαλιά τον άλλο γιο τους, τον Ντίλαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved