Νέο «αρχηγείο» για τον 007
Hollywood

Νέο «αρχηγείο» για τον 007

Το νέο «αρχηγείο» του Τζέιμς Μποντ είναι καλά κρυμμένο στις βουνοκορφές των Αυστριακών Άλπεων και προσβάσιμο μόνο με τελεφερίκ. 

Ο λόγος για το 007 Elements Μuseum, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις 12 Ιουλίου στους φαν του θρυλικού πράκτορα, παρουσιάζοντας μια πρωτοποριακή συλλογή εκθεμάτων από τις ταινίες του.

Η τοποθεσία του, στην κορυφή του όρους Γκάισλαχκογκλ στο χωριό Ζέλντεν, μολονότι δύσβατη και απομονωμένη, δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο σημείο γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Spectre», με τον Ντάνιελ Κρεγκ να συναντά στη Hoffler Klinik τη δρα Madeleine Swann. Στην πραγματικότητα, η «κλινική» είναι το εστιατόριο Ice Q, δίπλα στο νέο κτίριο που στεγάζει το μουσείο.

«Η ιδέα για τη δημιουργία του γεννήθηκε στα γυρίσματα του “Spectre”, to 2015, όμως χρειάστηκαν τρία χρόνια για να υλοποιηθεί» είπε ο Νιλ Κάλοου, καλλιτεχνικός διευθυντής στις τέσσερις τελευταίες ταινίες του Μποντ και στην επερχόμενη «Bond 25», καθώς και διευθυντής Δημιουργικού του 007 Elements Μuseum.

Τα ψηφιακά εκθέματα μπορεί να έχουν κεντρικό ρόλο στο νέο μουσείο, όμως σε αυτό θα φιλοξενείται και πιο παραδοσιακή συλλογή, με εντυπωσιακότερο έκθεμα το αεροσκάφος κανονικού μεγέθους που εμφανίστηκε στην ταινία «Spectre». «Θέλαμε να διασφαλίσουμε μια διαφορετική εμπειρία από εκείνη ενός παραδοσιακού μουσείου, θέλαμε να διδάξουμε στους ανθρώπους πώς γίνονται όλες οι ταινίες μας και να τους εμπνεύσουμε να εισέλθουν στην κινηματογραφική βιομηχανία» επεσήμανε ο Κάλοου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved