«Η Cindy Crawford μου είπε πως παρακολουθεί τη δουλειά που κάνω με την Spears…»
Hollywood

«Η Cindy Crawford μου είπε πως παρακολουθεί τη δουλειά που κάνω με την Spears…»

Ξεκίνησε από ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και πλέον τον εμπιστεύονται από την Britney Spears μέχρι τη Cindy Crawford.

O Δημήτρης Γιαννέτος, ο Έλληνας beauty expert, σε συνέντευξη του μιλά για τη συνεργασία τους με τις δύο celebrities και τα τιμητικά λόγια που του είπε η Aμερικανίδα ηθοποιος-μοντέλο.

Πλέον είναι πολυεπίπεδη η συνεργασία σου με την Britney, όχι μόνο στις περιοδείες της...

«Ναι. Στο Λος Άντζελες συνεργαζόμαστε σε όλες τις καμπάνιες που κάνει και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Έχουμε αναπτύξει πολύ όμορφη σχέση. Είναι ξεχωριστή, την εκτιμώ αφάνταστα, και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπο».

Έχεις μία ακόμη σταθερή συνεργασία με την τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Meghan Trainor, που κέρδισε Grammy το 2016 ως πρωτοεμφανιζόμενη.

«Η συνεργασία μας ξεκίνησε πέρσι που έκανα ένα δοκιμαστικό όταν έψαχνε έναν καινούριο άνθρωπο για τα μαλλιά της. Έχουμε ωραία χημεία. Οταν συνεργάζεσαι τόσο στενά με κάποιον, πάντα έρχεσαι πιο κοντά και, πέρα από το ταλέντο, εκτιμάς και στοιχεία της προσωπικότητας του».

Στην Britney κάνεις και μακιγιάζ και μαλλιά στην περιοδεία. Στις ΗΠΑ όμως δουλεύεις κατά βάση ως hair stylist, σωστά;

«Θυμάμαι ότι μου είχαν πει «μου αρέσει πολύ η δουλειά σου, αλλά αν θέλεις να έχεις Α-list συνεργασίες εδώ, θα πρέπει να διαλέξεις τι θα κάνεις: μακιγιάζ ή μαλλιά». Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί επέμενε. Εγώ σε όλη μου την καριέρα αγωνίστηκα να μπορώ να κάνω και τα δύο εξίσου καλά. Τελικά αποφάσισα να επικεντρωθώ στα μαλλιά, γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις έναν πολύ καλό κομμωτή, χωρίς να θέλω να απαξιώσω το κομμάτι του μέικαπ. Μετά συνειδητοποίησα πως στις ΗΠΑ τα μπάτζετ στις παραγωγές είναι μεγάλα και θεωρείται αυτονόητο πως θα υπάρχουν δύο άνθρωποι για το λεγόμενο glam: ένας για μέικαπ και ένας για μαλλιά».

Πέρσι κάνατε μια καμπάνια για τζιν με τη Cindy Crawford. Είδα ότι πρόσφατα δουλέψατε ξανά μαζί.

«Επιμελήθηκα τα μαλλιά της για το εξώφυλλο στο βρετανικό περιοδικό Tatler και μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όταν της είπα ότι είχαμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί (βέβαιος πως δεν το θυμόταν) μου είπε ότι με θυμάται και πως παρακολουθεί τη δουλειά που κάνω με την Βritney. Ήταν πολύ τιμητικό».

Πώς νιώθεις που έχεις αρχίσει να γίνεσαι γνωστός στο χώρο διεθνώς;

«Μου το λες και νιώθω περίεργα όταν το ακούω, αλλά για εμένα είναι τεράστια χαρά το ότι άνθρωποι του χώρου που θαύμαζα και με ενέπνεαν -κομμωτές, makeup artists, στιλίστες- πλέον θα με ακολουθήσουν στο instagram για να παρακολουθήσουν τη δουλειά μου και συχνά θα μου κάνουν κάποιο comment. Είναι γλυκό και όμορφο. Αλλωστε πια τα social media είναι πολύ σημαντικά για τη δουλειά μας, όσο χαζό κι αν ακούγεται», λέει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved