Όλο το μπαλέτο έβλεπε τις γυμνές φωτογραφίες που της έβγαζε ο πρώην σύντροφος της
Hollywood

Όλο το μπαλέτο έβλεπε τις γυμνές φωτογραφίες που της έβγαζε ο πρώην σύντροφος της

Τον πρώην αγαπημένο της κατήγγειλε 19 μπαλαρίνα.

Σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε η Αλεξάνδρα Γουότερμπερι, στρέφεται εναντίον του χορευτή του μπαλέτου και πρώην συντρόφου της, του 28χρονου Τσέις Φινλάι.

Η νεαρή χορεύτρια, η οποία παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ, κατηγόρησε τον πρώην εραστή της ότι τη φωτογράφιζε γυμνή και μαγνητοσκοπούσε κρυφά τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους, και στη συνέχεια έδειχνε το οπτικό υλικό σε άλλους χορευτές μέχρι και σε νταβατζή. Η χορεύτρια αναφέρει πως υπήρχε ένας χρηματοδότης, ο οποίος έστελνε απάνθρωπα μήνυμα στον Φινλάι, στα οποία φέρεται να έγραφε τα εξής: «πρέπει να βρούμε γύρω στο μισό κιλό κοκαΐνη, να το ρίξουμε πάνω τους και να τις βιάσουμε. Βάζω στοίχημα ότι μπορούμε να δέσουμε μερικές από αυτές και να τις κακοποιήσουμε σαν ζώα σε φάρμα». Η απάντηση του Φινλάι σε αυτό ήταν το εξίσου προσβλητική για τις κοπέλες καθώς σχολίασε: «ή σαν βρόμες που είναι».

Να αναφέρουμε ότι η αγωγή της Γουότερμπερι έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφού το Μπαλέτο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την παραίτηση του Φινλάι, αλλά και τη διαθεσιμότητα δύο άλλων κορυφαίων χορευτών, του Αμάρ Ραμασάρα και του Ζακάρι Καταζάρο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται πως συμμετείχαν σε απρεπείς επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων και e-mails.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved