Εξαφάνιση – θρίλερ της star των «X-Men»
Hollywood

Εξαφάνιση – θρίλερ της star των «X-Men»

Τροπή θρίλερ παίρνει η μυστηριώδης εξαφάνιση της διάσημης Κινέζας ηθοποιού Φαν Μπινγκμπίνγκ,

η οποία χάθηκε από προσώπου γης τον Ιούνιο, όταν το όνομα της ενεπλάκη σε σκάνδαλο φοροαποφυγής, καθώς νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι υπήρξε ερωμένη του Κινέζου αντιπροέδρου.

Εικαζόταν ότι η 37χρονη ηθοποιός, γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία «Χ-Μen» και τις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών οίκων είχε φυλακιστεί για παραδειγματισμό, όταν διέρρευσε στα κινεζικά social media συμβόλαιο ύψους 6.450.000 ευρώ, το οποίο φερόταν ότι απέκρυψε από την εφορία.

Στελέχη εταιριών παραγωγής ταινιών υποπτεύθηκαν αρχικά ότι με τη φυλάκιση της κορυφαίοι αξιωματούχοι της κομμουνιστικής κυβέρνησης, οι οποίοι χρηματίζονται, προσπάθησαν να απομακρύνουν από πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως αναφέρει η espresso σύμφωνα με έγγραφα που έφερε στο φως η «Mail on Sunday» την περίοδο της εξαφάνισης της η ηθοποιός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη στις ΗΠ Α σχετικά με ισχυρισμούς που την ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τον αντιπρόεδρο της Κίνας.

Η αγωγή, που φέρει την υπογραφή της 37χρονης σταρ, κατατέθηκε σε βάρος του εξόριστου Κινέζου δισεκατομμυριούχου ο οποίος σε βίντεο που ανάρτησε πέρυσι ισχυριζόταν ότι ο 70χρονος Γουάνγκ Κισάν είχε μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση μαζί της. Στον μακρύ κατάλογο των κατηγοριών σε βάρος της που διατύπωσε στο βίντεο του, ανέφερε επίσης ότι η Μπινγκμπίνγκ εκμεταλλεύτηκε τον δεσμό της με τον αντιπρόεδρο για να εισπράττει μίζες παρέχοντας ως αντάλλαγμα άδειες ακινήτων.

Εκείνη στην αγωγή χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του Γκουο ανυπόστατους και υποστηρίζει ότι ουδέποτε είχε σεξουαλική σχέση με τον Κισάν, διαψεύδοντας παράλληλα κάθε ανάμειξη σε κύκλωμα δωροδοκιών. Αναφορικά με την εξαφάνιση της, ο 51 χρόνος Γκούο εκτιμά ότι η Μπινγκμπίνγκ έχει πέσει θύμα εσωτερικής έριδας του Κομμουνιστικού Κόμματος και ότι κάποιος προσπαθεί να τη χρησιμοποιήσει για να ρίξει τον Κισάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved