Ben Affleck: Η εξομολόγηση του στο instagram για την είσοδό του σε κλινική απεξάρτησης
Hollywood

Ben Affleck: Η εξομολόγηση του στο instagram για την είσοδό του σε κλινική απεξάρτησης

Ο Ben Affleck μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ένα μήνα μετά την είσοδό του σε κέντρο απεξάρτησης για το αλκοόλ και τις ουσίες, δεν δίστασε να αναφερθεί δημόσια στο πρόβλημά του με μία ανάρτησή του στο instagram!

Ο ηθοποιός αναφέρει: «Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα 40 μέρες από την παραμονή μου στο κέντρο θεραπείας για την εξάρτησή μου από το αλκοόλ και παραμένω για νοσηλεία. Η στήριξη που έλαβα από την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους fans σημαίνει πολλά περισσότερα από ότι μπορώ να περιγράψω. Μου έδωσε δύναμη και στήριξη για να μιλήσω για την ασθένειά μου σε άλλους.»!

Και πρόσθεσε: «Το να αντιμετωπίσεις κάθε σου εξάρτηση είναι μεγάλο εμπόδιο. Για αυτό ποτέ δεν βγαίνεις από τη θεραπεία. Είναι full-time δέσμευση. Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Πολλοί με προσέγγισαν μέσω social media και μου μίλησαν για το ταξίδι τους με τις εξαρτήσεις. Σε αυτά τα άτομα θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας είναι έμπνευση και στήριξη με τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Με βοηθά να ξέρω πως δεν είμαι μόνος. Συνειδητοποίησα ότι όταν έχεις πρόβλημα το να παίρνεις βοήθεια είναι ένα σημάδι δύναμης όχι αδυναμίας ή αποτυχίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved