Owen Wilson: Αρνείται να γνωρίσει την κόρη του και να μάθει οτιδήποτε για εκείνη
Hollywood

Owen Wilson: Αρνείται να γνωρίσει την κόρη του και να μάθει οτιδήποτε για εκείνη

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό!

Έχει δύο γιους, τον 7χρονο Ρόμπερτ και τον 4χρονο Φιν, τους οποίους λατρεύει, παρά το γεγονός ότι με τις μητέρες τους δεν είναι πλέον μαζί. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τη νεογέννητη κόρη του, Λίλα, την οποία δεν έχει γνωρίσει από τον περασμένο μήνα που ήρθε στον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Us Magazine, ο Owen Wilson αρνείται να γνωρίσει την κόρη του, η οποία με τα μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλάκια της θυμίζει πολύ τον διάσημο ηθοποιό. Πηγή τόνισε στο περιοδικό ότι ο Owen τον περασμένο Ιούνιο είχε πει στο δικαστήριο ότι δεν θέλει να επισκεφτεί την κόρη του τονίζοντας, επίσης, ότι δεν επιθυμεί την επιμέλειά της.

Πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου του ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση. Αρκέστηκε μονάχα να πει ότι πρόκειται για ένα ιδιωτικό θέμα το οποίο δεν υπάρχει λόγος να το σχολιάσει περαιτέρω.

Όσον αφορά τη μητέρα της Λίλα, την Βαρούνι Βονγκιβιράτες ο Owen Wilson έβγαινε περιστασιακά μαζί της για πέντε χρόνια. Όταν εκείνη τον ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη, της ζήτησε να κάνει τεστ πατρότητας.

Η υπόθεση αυτή θα έχει σίγουρα και συνέχεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved