Γνωρίστε την Ελληνίδα που ντύνει… πριγκίπισσες
Hollywood

Γνωρίστε την Ελληνίδα που ντύνει… πριγκίπισσες

Οι Financial Times έγραψαν για την Violetta Kassapi

Είναι 31 ετών και τη δουλειά της τη γνωρίζει όλος ο κόσμος. Η Ελληνίδα Violetta Kassapi κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και να κάνει τα μεγαλύτερα περιοδικά και τις εφημερίδες να ασχολούνται μαζί της. Στυλίστρια, σχεδιάστρια και σκηνοθέτης, δουλεύει ασταμάτητα, σχεδιάζοντας τη δική της σειρά ρούχων, τα δικά της κοσμήματα, ενώ παράλληλα επιμελείται το look των λαμπερών προσώπων της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Πρόσφατα οι «Financial Times» έκαναν φωτογράφηση και συνέντευξη στην ανατρεπτική. Ελληνίδα για να μάθουν τι προτείνει ως ιδανικό δώρο.

Όταν πρόκειται να κάνει σε κάποιον δώρο, πάντα κοιτάζει να αρέσει στην ίδια. «Ποτέ δεν κάνω ένα δώρο που δεν θα ήθελα για τον εαυτό μου», τόνισε στη συνέντευξη της «Θέλω απλώς να πω ότι αγαπώ τα Χριστούγεννα».

Πέρυσι τα Χριστούγεννα έκανε δώρο στον εαυτό της ένα τατουάζ με ένα φίδι το οποίο συμβολίζει πως αλλάζει το δέρμα της για το 2018. «Φέτος θα ήθελα να αγοράσω ένα κουτάβι, ένα αγγλικό μπουλντόγκ», ανέφερε. Από την αρχή της καριέρας της κατάφερε να κάνει πολύ δυνατές συνεργασίες, όπως με μεγάλη αλυσίδα αθλητικών, ενώ έντυσε καλλιτέχνες όπως η FKA Twings, η Eliza Doolittle καθώς και τη δούκισσα του Σάσεξ, πλέον, Μέγκαν, όταν η τελευταία ήταν ακόμη ηθοποιός.

«Συνήθως εγώ ξυπνάω τη μαμά μου την ημέρα των Χριστουγέννων και στη συνεχεία επικεφαλής είναι ο μπαμπάς μου, που είναι Έλληνας και είναι ο καλύτερος μάγειρας. Καθόμαστε στο τραπέζι, τρώμε και, αφού οι γονείς μου πιουν και είναι έτοιμοι για ύπνο, τότε εγώ βγαίνω με τις φίλες μου». Μετά την τρέλα των Χριστουγέννων υποδέχθηκε το νέο έτος στα Ιμαλάια. «Ήθελα να συγκεντρωθώ για λίγες ημέρες. Έχω τόσο πολλά να οργανώσω για τη νέα μου σειρά ρούχων και μόλις ξεκινήσω δεν θα σταματήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved