Ο αδερφός της Kate Middleton μιλά δημόσια για τη μάχη του με την κατάθλιψη!
Hollywood

Ο αδερφός της Kate Middleton μιλά δημόσια για τη μάχη του με την κατάθλιψη!

Το αποκάλυψε ο ίδιος.

Μέσα από editorial για λογαριασμό της Daily Mail, ο κούκλος αδερφός της Kate Middleton και της Pippa αποκάλυψε τη μάχη του με την κατάθλιψη περιγράφοντας την ως «καρκίνο του νου».

«Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω, ακόμα και με εκείνους που αγαπούσα περισσότερο, την οικογένειά μου και τους στενούς φίλους μου», γράφει ο James. «Ξέρω ότι είμαι ευλογημένος και ζω μια προνομιούχα ζωή. Αλλά δεν με έκανε να είμαι ανοσοποιημένος στην κατάθλιψη. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε την κατάσταση. Δεν είναι μόνο η θλίψη. Είναι μια ασθένεια, ένας καρκίνος του νου», τονίζει και συμπληρώνει:

«Παρόλο που δεν είπα ποτέ ότι είμαι θεραπευμένος από την κατάθλιψη τώρα το καταλαβαίνω και με την επαγγελματική βοήθεια, έχω επεξεργαστεί στρατηγικές για την αντιμετώπιση της. Σήμερα, αισθάνομαι μια νέα αίσθηση του σκοπού για τη ζωή. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω ανοιχτά γιατί αυτό είναι ακριβώς αυτό που ο αδελφός μου William, η αδελφή μου Catherine και ο πρίγκιπας Harry υποστηρίζουν στη φιλανθρωπική οργάνωση Heads Together».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved