Πίτερ Αντρέ: «Ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει στις ΗΠΑ»
Hollywood

Πίτερ Αντρέ: «Ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει στις ΗΠΑ»

Ο Πίτερ Αντρέ υποστηρίζει ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ είναι ακόμα ζωντανός και έχει αφιερώσει τη ζωή του στο θεό.

Ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» είναι ζωντανός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποπ σταρ Πίτερ Αντρέ. Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής δηλώνει πεπεισμένος ότι ο Ελβις Πρίσλεϊ σκηνοθέτησε τον θάνατο του, γιατί δεν άντεχε την πίεση της δόξας, και πλέον ζει σε ορεινή περιοχή των ΗΠΑ, έχοντας αφιερωθεί στον θεό.

Ο τραγουδιστής του «Mysterious girl!» με άρθρο στο βρετανικό περιοδικό «Νew!», θεωρεί ότι ένας πάστορας γνωστός ως Μπομπ, ο οποίος ζει στο Αρκάνσας, είναι στην πραγματικότητα ο Πρίσλεϊ.

«Ξέρω ότι ακούγεται θεότρελο, αλλά ποιος λέει ότι δεν βαρέθηκε απλά τη ζωή του προς το τέλος της καριέρας του και επέλεξε να αποδράσει από όλα» ανέφερε αρχικά ο 45χρονος τραγουδιστής και συνέχισε.

«Οπως φαίνεται, ο Μπομπ μοιάζει εντυπωσιακά πολύ με το πώς θα ήταν ο Ελβις αν ήταν 80χρονος» ισχυρίστηκε ο Αντρέ.

Ο Αντρέ και όσοι πιστεύουν ότι ο Έλβις άλλαξε ταυτότητα προκειμένου να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, σημειώνουν ότι ο πάστορας Μπομπ έχει σπουδαίο ταλέντο στο τραγούδι και η φωνή του μάλιστα μοιάζει με εκείνη του Πρίσλεϊ, ενώ έχει το ίδιο χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια με τον Ελβις. Ο Μπομπ, που Έλβις «δεν θα το παραδεχόταν ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved