Kanye West: Ενεπλάκη σε απάτη χωρίς να το γνωρίζει!
Hollywood

Kanye West: Ενεπλάκη σε απάτη χωρίς να το γνωρίζει!

Ο σχεδιαστής Philip Plein πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό για εμφάνιση-απάτη του Kanye West

Ο σχεδιαστής Philipp Plein έπεσε θύμα ακριβοπληρωμένης απάτης, καθώς πίστευε πως είχε δώσει 750 χιλιάδες δολάρια για να έχει μια αποκλειστική εμφάνιση του Kanye West για την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο Malik Yusef, φίλος και πρώην συνεργάτης του West φέρεται να ήταν εκείνος που έκλεισε τη συμφωνία, η οποία υποτίθεται πως εξασφάλιζε ότι ο Kanye θα περπατούσε στο κόκκινο χαλί, θα έβλεπε την επίδειξη και θα έδινε το παρών στο επίσημο γεύμα.

Όμως, ούτε ο Kanye ούτε το Donda, το ίδρυμα που ίδρυσε ο ράπερ και φέρεται να έλαβε τα 750.000 δολάρια σε δύο πληρωμές, είχαν κάποια ιδέα για τη συμφωνία. Ο Kanye δεν έλαβε καθόλου λεφτά, ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν και έγγραφα με πλαστές υπογραφές του ράπερ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να στηθεί η απάτη.

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί νομίζαμε πως συνεργαστούμε με τον Kanye West. Όμως, δυστυχώς, ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος της ομάδας μάνατζμεντ και ενήργησε χωρίς την γνώση του Kanye, εκμεταλλευόμενος την φιλία μαζί του», ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Plein ο οποίος θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved