Lady Gaga - Μπάντλεϊ Κούπερ: Οι αγκαλιές μπροστά στα μάτια της Ιρίνα Σάικ
Hollywood

Lady Gaga - Μπάντλεϊ Κούπερ: Οι αγκαλιές μπροστά στα μάτια της Ιρίνα Σάικ

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper έκλεψαν την παράσταση στα Όσκαρ 2019 με τον μοναδικό τρόπο που ερμήνευσαν το «Shallow», το οποίο πήρε βραβείο καλύτερου τραγουδιού.

Όλοι σχολίασαν την απίστευτη χημεία τους και τον ερωτισμό που έβγαλαν πάνω στη σκηνή που όπως φαίνεται δεν ήταν ένα απλά σκηνοθετικό εύρημα.
Τα δημοσιεύματα μετά την live εμφάνισή τους έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μια απλή συνεργασία αφού τα τρυφερά αγγίγματα, οι ματιές όλο νόημα και οι αγκαλιές μεταξύ του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga συνεχίστηκαν στο party που ακολούθησε.

Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η «Daily Mail» οι πρωταγωνιστές της ταινίας «A star is born» φαίνονται να αγκαλιάζονται και να ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον μπροστά στα μάτια της Ιρίνα Σάικ, η οποία συνόδευσε τον αγαπημένο της στην οσκαρική βραδιά.

«Ο Μπράντλεϊ, η Ιρίνα και η μητέρα του έφτασαν πρώτοι και η Lady Gaga πήγε γύρω στις 10, κρατώντας το Οσκαρ της. Πήγε κατευθείαν κατά πάνω του, αγκαλιάστηκαν και είχαν μια πριβέ κουβεντούλα. Δεν χόρταιναν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάζονταν κι έγερναν κοντά για να μιλήσουν ο ένας στο αυτί του άλλου» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Η Lady Gaga, πάντως, πήρε θέση για όλα όσα γράφονται χαρακτηρίζοντας τον Κούπερ «αληθινό φίλο». Ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στη σκηνή, η 32χρονη σταρ έγραψε: «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο ξεχωριστό από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με έναν αληθινό φίλο και καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Πάντως, η πρώην σύζυγος του Κούπερ, Τζένιφερ Εσποζίτο δεν κατάφερε να κρατηθεί και σχολίασε «χα» στην ινσταγκραμική ανάρτηση του Αμερικανού ηθοποιού-κωμικού Ντέιβιντ Σπέιντ «υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην το κάνουν;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved