Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του Keith Flint των «The Prodigy» που αυτοκτόνησε
Hollywood

Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του Keith Flint των «The Prodigy» που αυτοκτόνησε

Είναι μοντέλο, ηθοποιός και Dj.

Σήμερα το πρωί, βρέθηκε νεκρός στην οικία του ο τραγουδιστής των «The Prodigy», Keith Flint, με το συγκρότημα να αποκαλύπτει, ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο 49χρονος τραγουδιστής, έζησε μια γεμάτη ζωή, ενώ οι έρωτες δεν απουσίαζαν απόό αυτή. Ένας από τους γνωστούς έρωτές του ήταν με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Γκέιλ Πόρτερ, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 1999 έως το 2000. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπορούσαν καν να το πιστέψουν, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα« η πεντάμορφη και το τέρας».

Μετά τον χωρισμό τους, ο τραγουδιστής προχώρησε στη ζωή του και γνώρισε την μελλοντική σύζυγό του, την Γιαπωνέζα DJ, Μαγιούμι Κάι, ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον γάμο του με τους «The Times» το 2009, ο Κιθ Φλιντ είχε περιγράψει την σύζυγό του ως «πανέμορφη και πολύ κουλ».

Η σύζυγος του Κιθ Φλιντ είναι DJ, ηθοποιός και μοντέλο από το Τόκιο που παίζει με το όνομα DJ Gedo Super Mega Bitchj, ενώ πρόσφατα είχε προσθέσει και το «Mrs Flint 4» στο όνομα που χρησιμοποιεί για τις εμφανίσεις της.
Στον γάμο τους, το 2006, ήταν καλεσμένα πολλά διάσημα ονόματα, όπως οι Ντέιβιντ Τζεστ, Λίαμ Γκάλαχερ, Νάταλι Άπλετον και Έμμα Γουίλις.

Δείτε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved